Dato: 18. april

Mødested: Rastepladsen "Fjelsted Skov"
 

- UDLØBET - 

 

Som ligger tæt på Ejby på den gamle Middelfart Landevej

også kaldet Hovedvej A1 ( 161).

Her mødes vi med Orla kl. 10.00 og tager et lille hvil, så vi kan få tjekket olie og vand, alt imens vi lige får hilst på hinanden og får os en kop af vores medbragte kaffe.

Herefter går turen til Motorbyen i Odense. Her vil Jens Noer vise os rundt i sine lokaler, så vi kan få set på alt det, han har til salg og ellers bare udstiller.

Her er der biler, knallerter, trailere og meget mere. Vi låner hans kantine, så vi har et sted at spise vores medbragte frokost.

Derefter går turen videre til Nimbus-Nilfisk museet, som skulle være et besøg værd. Også selv om man ikke kører på motorcykel eller støvsuger.

Ca. kl. 14.00 går turen sydpå til Strandby, hvor vi skal besøge "Mercedes- manden", som er en ren kunstner i egenproduktion af reservedele. Derudover har han vist en masse spændende ting og sager at kikke på.

Sluttelig kører vi hen til Anne -Grethe og Orla, hvor klubben giver en gang grillmad.

Hvis man ikke kan - eller orker - at køre hjem bagefter, er der overnatningsmuligheder meget tæt på i form af "Bed and Breakfast", hos fam. Kold tlf. 27130575. 2 personer i dobbeltværelse m. morgenmad til 475 kr.

Tilmelding skal ske til Poul J. Buhl på 21 51 20 61 eller p.j.buhl@gmail.com senest d. 15. april.

Vi glæder os til at komme ud med de gamle biler og trailere.

Hilsen

Veterantrailer.dk   En klub for trailerfolket

Posted
AuthorKurt Larsen